DJ Tiësto afsluiter op Dance Valley 2023

DJ Tiësto afsluiter op Dance Valley 2023
Dance Valley 2022

Woensdag 22 maart werd voor de vijfde keer de Evenemententop Velsen georganiseerd. In totaal kwamen meer dan 70 organisatoren en partners bijeen in het BUKO Stadion van Telstar.

Tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen werd gebeld met citymarketeer Friso Huizinga, die een toelichting gaf over de Evenementop Velsen 2023. Burgemeester Frank Dales maakte in het openingswoord duidelijk dat hij trots is op de veelzijdigheid aan evenementen  Velsen. Maar dat hij zich ook  hij zorgen maakt over de hoeveelheid evenementen binnen de regio.

Verder vertelde Friso waarom Velsen genomineerd is als evenementenstad van het jaar 2023. Velsen telt 180 uiteenlopende evenementen per jaar zoals de grote festivals in Spaarnwoude, de dorpsfeesten georganiseerd door vrijwilligers maar ook de evenementen in de haven parken en het strand. Maar wat ook meetelt is hoe zorgvuldig een vergunning op het gemeentehuis wordt voorbereid en uiteindelijk wordt verleend.

Het telefonisch interview werd afgesloten met het verzoeknummer van Friso: The Business van DJ Tiësto, die na vele jaren terugkeert als afsluiter op Dance Valley op 12 augustus 2023.