Mindgames, Tai-chi, mindfulness en meer tijdens Gezond in Sluis 751

Mindgames, Tai-chi, mindfulness en meer tijdens Gezond in Sluis 751

Mindgames, gymnastiek, wandelen, Tai-chi en mindfulness. Al deze activiteiten en meer zijn tot en met 9 februari gratis te beleven tijdens ”Gezond in sluis 751″ op de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden. Judith de Ruyter van stichting Welzijn Velsen licht het afwisselende programma toe in bijgevoegd geluidsfragment.

Iedereen is welkom om mee te doen, er is een programma van maandag tot en met donderdag van 10 tot 14.30 uur. De ochtend begint met een afwisselend activiteitenprogramma waar elke dag iets anders te doen is zoals wandelingen, het spelen van mindgames, gymnastiek en andere leuke, lichte sporten. Na een uitgebreide en gezonde lunch, die slechts vier euro kost, volgt er een dynamisch middagprogramma dat begint om 13 uur. Uiteraard kan men ook tussendoor even naar huis gaan of alleen in de ochtend of middag meedoen. 

Ook het middagprogramma is afwisselend met op maandagen de after-lunch wandeling “Loop je mee”. Op de dinsdagen leert u op een leuke manier van alles over gezondheid, voeding en lifestyle. Donderdag gaan we samen bewegen en krijgt u les van in Tai-Chi, Kickboksen en een korte cursus mindful beweging.  

Deelname is gratis, alleen voor de lunch word een bijdrage gevraagd van vier euro. Meer informatie? Mail naar contact@swtvelsen.nl 

Welzijn Velsen werkt tijdens dit project samen met het Sociaal Wijkteam, Reakt, de Herstelacademie, BuitenGewoon en Horeca Sluis 751. Ook is er volop lekkere voeding en gezonde drankjes, verzorgd door de Horeca Sluis 751.  

Luister hier naar de toelichting van Judith de Ruyter