Whisky en Rum vanavond centraal in Helden van Velsen

Whisky en Rum vanavond centraal in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Waarom zijn mensen soms zo lyrisch over Whisky, wat zijn bijvoorbeeld de ingrediënten en waarom is het zo duur.  Deze vragen worden vanavond gesteld aan Richard Blesgraaf, die te gast is in het live radioprogramma Helden van Velsen.

Richard is samen met zijn vrouw eigenaar van wijnhuis en slijterij Zeewijck en bekend van de whisky- en rumfestivals en proeverijen

Rond half 7 wordt gebeld met Judith de Ruyter van de Stichting Welzijn. Zij weet alles over “Gezond in sluis 751”.  Dit is een afwisselend project vol activiteiten en gezelligheid waarbij de gezondheid en vitaliteit van de Velsenaar centraal staat.  

Aan het eind van het programma wordt gebeld met de wethouder financiën Jeroen Verwoort, die uitleg geeft over het agendapunt “kleuren van de begroting” dat donderdag 26 januari behandeld wordt door de gemeenteraad. De presentatie is in handen van Martijn Mewe en Netty Struijs.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Etherop107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.