Martin Kooiman te gast in Helden van Velsen

Martin Kooiman te gast in Helden van Velsen

Het live radioprogramma Helden van Velsen wil in 2023 onder andere ook aandacht besteden aan het thema “vertrouwen in de politiek” en vanavond aftrappen in de eerste uitzending van 2023. Daarom is vanavond van 18 tot 19 uur Martin Kooiman, voormalig voorzitter van de VVD-Velsen en oprichter van de politieke partij Forza Velsen, te gast tijdens de uitzending.

Hij zal vanavond ingaan op de vragen van de presentatoren: Steef Hammerstein en Ruud Porck.

Rond half 7 wordt gebeld met Ab Ras die een burgerinitiatief indiende bij de gemeente over het plaatsen van flexwoningen op diverse locaties in de gemeente Velsen. Dit onderwerp staat op de agenda van de raadsessie van donderdag 19 januari.  

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op 107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.