Filmtheater Velsen komt met wekelijkse ‘De Cappuccino Film’

Filmtheater Velsen komt met wekelijkse ‘De Cappuccino Film’

Vanaf dinsdag 17 januari komt Filmtheater Velsen wekelijks met De Cappuccino Film: een kwaliteitsfilm op de dinsdagmiddag 14:00, inclusief gratis kopje koffie of thee. Met De Cappuccino Film geeft het Filmtheater de ideale gelegenheid om de doordeweekse middag voor een voordelige prijs meer kleur te geven én om op de hoogte te blijven van het mooiste nieuwe filmaanbod.

De speciaal geselecteerde films voor De Cappuccino Film zijn geschikt voor een breed publiek en ideaal voor een doordeweeks uitje. Zo trapt de reeks op dinsdag 17 januari 14.00 af met de bejubelde film Rose. In dit Deense feelgood drama reist een vrouw met schizofrenie samen met haar zus en zwager naar Parijs om verloren herinneringen op te halen. Rose is hartverwarmend en stemt tot nadenken, De film scoorde al hoog tijdens de afgelopen editie van Film By The Sea in Vlissingen en won de publieksprijs op de filmfestivals van Leiden en Leeuwarden.

Filmbezoekers kunnen De Cappuccino Film voorafgaand of na de film ook combineren met een high-tea in de foyer. Een extra gelegenheid om nog even na te praten.

Een kaartje voor De Cappuccino Film bedraagt €10 en is inclusief een kopje koffie of thee voorafgaand aan de film. Meer informatie over de eerste drie films van De Cappuccino Film is te vinden op https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma?tags=cappuccino+film