Aanpak armoede in Velsen tijdens Helden van Velsen

Aanpak armoede in Velsen tijdens Helden van Velsen
©RTV Seaport

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 18 tot 19 uur wethouder Marianne Steijn te gast in de studio van RTV Seaport. Marianne Steijn is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille armoedebestrijding en inkomensondersteuning.

Het hele uur staat de aanpak van armoede in Velsen centraal. De gemeente heeft als missie om iedereen een perspectief te bieden om mee te kunnen doen aan de samenleving. In de vastgestelde Armoedevisie wordt omschreven hoe de gemeente met partners armoede en schulden gaat aanpakken. Wethouders Steijn gaat tijdens de uitzending hier op in.

Tijdens de uitzending worden verder telefonische interviews gehouden met Judith de Ruijter van de Stichting Welzijn en met de voorzitter van de Voedselbank Velsen Joop van Rijn.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.