Dinsdagavond 8 november: Queen special

Dinsdagavond 8 november: Queen special

Met 18 nummer één albums, 18 nummer één singles en bijna 300 miljoen verkochte platen, is het geen wonder dat Queen wordt erkend al ‘s werelds grootste rockband. Op dinsdagavond 8 november 2022 presenteren Richard van Dorp en Chris Schrijver van 19 tot 22 uur de Queen Special op RTV Seaport waar twee uur lang demo’s, rariteiten en alternatieve Queen platen gedraaid zullen worden. In het derde uur zullen opmerkelijke covers van Queen, van andere artiesten ten gehore worden gebracht.

Bovendien zullen Daan van Putten en Marlon Schoorl van Stichting Muziek en Meer in de IJmond te gast zijn in de studio die komen praten over hun programma in de Stadsschouwburg Velsen waar op 14 november 2022 het Project Queen gehouden zal worden, waar Daan en Marlon zelf aan deelnemen. Daan van Putten zal in de uitzending live op gitaar een akoestisch Queen nummer ten gehore brengen

Kijk en luister mee via 107,8 FM of Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490 en via de livestream op de website rtvseaport.nl/live-tv