Sluis 751: één contactpunt voor Sociaal Wijkteam Velsen

Sluis 751: één contactpunt voor Sociaal Wijkteam Velsen

Vanaf 1 november kunnen inwoners van Velsen op één plek terecht met allerlei vragen. Op het adres Sluis 751 aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden kunt u alle werkdagen tussen 9 en 1 uur binnenlopen. Bellen kan ook op 088-8876970 of mailen via contact@swtvelsen.nl.

Heeft u een vraag over geldzaken en administratie, werk, gezondheid, wonen, vrije tijd of sociale contacten? Dan bent u bij het Sociaal Wijkteam Velsen aan het goede adres. Ook als u iets wil doen voor uw buurt, bent u van harte welkom. Er zitten deskundige hulpverleners die u verder kunnen helpen, niet alleen van Stichting Welzijn Velsen, maar ook van Socius (maatschappelijk dienstverleners), De ZorgSpecialist en MEE & De Wering.

Het Sociaal Wijkteam biedt individuele steun. Dat doen ze zelf, of ze zorgen dat langdurige hulp wordt ingezet. Ze helpen door problemen vroeg te signaleren, uw vragen te verduidelijken en snelle & lichte hulp te bieden. Zo wordt erger voorkomen.

Vanaf 1 november vindt u het Sociaal Wijkteam dus op Sluis 571. Het team doet eerst twee maanden ervaring op met deze centrale plek. Begin 2023 volgt de officiële opening. In de tussentijd gaat de gemeente veel aan communicatie doen, zodat inwoners Sluis 571 makkelijk(er) weten te vinden.