Sinterklaasactie voor gezinnen met laag inkomen

Sinterklaasactie voor gezinnen met laag inkomen

In de maand november organiseert het Sociaal Wijkteam Velsen in samenwerking met andere partijen een Sinterklaasactie voor gezinnen met een klein inkomen. Tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen kwam Judith de Ruyter van het Sociaal Wijkteam aan het woord over de actie.  Voor deze actie wordt (tweedehands)speelgoed ingezameld, waarna de gezinnen speelgoed kunnen uitzoeken om Sinterklaas te kunnen vieren.

Speelgoedinzameling is van 1 tot 24 november 2022, op dinsdag  van 16.00 tot 20.00 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in het kerkje aan de Helmstraat in IJmuiden. Eind van de maand op dinsdag kunnen gezinnen die het niet zo breed hebben speelgoed komen uitzoeken nadat ze zich hebben aangemeld.

In bijgaande geluidsfragment is het hele interview met Judith te beluisteren.