Halloween avond bij RTV Seaport

Halloween avond bij RTV Seaport

Op 29 oktober is er de hele dag live radio bij RTV Seaport! Van 11 uur tot 19 uur staan de uitzendingen helemaal in het teken van de RTV Seaport jubileum. In de avonduren wordt vervolgens Halloween gevierd. Van 21:00 uur tot 01:00 uur nemen DJ’s van dienst Ronald Gebhardt, Wim Kaas, Mark Metselaar, Jens van Baekel en Mitchell Kaas u mee in de wereld van Halloween.

De avond zit vol met enge verhalen, spookachtige gedichten, u komt meer te weten over waar Halloween nu eigenlijk vandaan komt, u wordt bijgepraat over de meest angstaanjagende filmmuziek en u krijgt ideeën over wat u voor heerlijks op tafel kunt zetten als u het aandurft een horrorfilm te gaan bekijken.

Daarnaast is er ruimte voor u als luisteraar om mee te doen in de uitzending. Heeft u ooit iets raars, engs of onverklaarbaars meegemaakt waar een ander mogelijk kippenvel van krijgt? Belt u dan deze avond naar de studio op nummer: 0255 – 201 743. Mocht u het leuk vinden om langs te komen in de studio dan ben u ook van harte welkom aan de Gerard Doustraat 40 in IJmuiden,  maar alleen als u verkleed bent en als u durft…

RTV Seaport is op de tv te volgen via: Ziggo kanaal 37; KPN 1490 en online via rtvseaport.nl/live-tv. Radio is te volgen via de Ether107,8 FM