Een dag lang live-uitzending tijdens Reünie RTV Seaport

Een dag lang live-uitzending tijdens Reünie RTV Seaport

De lokale omroep RTV Seaport zendt op zaterdag 29 oktober 2022 een dagprogramma uit dat in het teken staat van een reünie voor (oud)medewerkers. Via het televisie kanaal van RTV Seaport kan men van 11 tot 19 u meekijken naar de reünie in de studio. Tijdens de live marathonuitzending kruipen oud-medewerkers achter de microfoon om terug te gaan in de tijd. De radio-uitzending start al om 7 uur met een aantal radioprogramma’s uit het archief van Radio Plus en de Ros.

RTV Seaport is gestart in de jaren 80 van de vorige eeuw onder de naam de ROS, de Regionale Omroep Stichting die voor Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest radio- en tv-programma’s maakte. In de jaren negentig werd de naam veranderd in Radio Plus en in 2002 werd de VOS (Velser Omroep Stichting) opgericht dat vervolgens opging in Seaport FM en uiteindelijk onder de huidige naam RTV Seaport uitzendt.

Omdat Velsen afgelopen 40 jaar veel lokale en regionale omroepen heeft gehad werd het hoog tijd voor een reünie. Daarom is de omroep een speurtocht gestart naar oud-medewerkers van toen, die zaterdag 29 oktober eenmalig een nostalgische uitzending verzorgen.

RTV Seaport is op de tv te volgen via: Ziggo kanaal 37; KPN 1490 en online via rtvseaport.nl/live-tv. Radio is ook te volgen via de Ether107,8 FM