Zomerfestival dag 3: Grasvolleybal en muziek van ‘down under’

Zomerfestival dag 3: Grasvolleybal en muziek van ‘down under’

Waar het volleybaltoernooi in 2019 nog ter water plaatsvond, was het toernooi dit jaar gewoon met twee benen op de grond. De deelnemers stonden met hun voeten in het gras op het plantsoen bij de Homburgstraat. Ruim twintig teams deden op vrijdag 22 juli mee aan een spannend toernooi die vanaf 10:30 tot 16:30u spande. De experts van Smashing Velsen waren de hele dag aanwezig om het toernooi te begeleiden.

De dag werd afgesloten met spetterende live muziek van Furnace and the Fundamentals. De Australische band bestaat uit zes bandleden die van een feestje houden. De ‘party starters from down under’ kwamen voor de tweede keer naar IJmuiden en werden welkom ontvangen.

Bekijk hier de beelden: