Vanmiddag start Zomerfestival .IJmuiden

Vanmiddag start Zomerfestival .IJmuiden
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Van woensdag 20 tot en met zondag 24 juli 2022 vindt het feestelijke Zomerfestival .IJmuiden plaats op en rond de Kennemerlaan in IJmuiden.

De Kennemerlaan staat deze dagen in het teken van leuke activiteiten en veel gezelligheid. Woensdagmiddag start het festival met activiteiten voor kinderen. Tussen 13.00u – 17.00u kunnen kinderen een kleurplaat maken, met ballonfiguren aan de slag, geschminkt worden, of genieten van een show van Sjaak de Piraat.

Donderdag vindt de Kortebaan van IJmuiden plaats op de Kennemerlaan. Vrijdag kun je volleyballen op gras, zaterdag is de jaarmarkt en zondag kun je op Foodparc.IJmuiden genieten van lokale producten. Bovendien is er elke avond live-muziek op het plein!

Bekijk het volledige programma op de website van het Zomerfestival