Gratis financieel advies bij BAAK

Gratis financieel advies bij BAAK

BAAK (buurt, advies, administratie, kafé) is een inlooppunt in Velsen voor gratis ondersteuning en advies bij financiële vragen. Ook inwoners zonder vragen zijn van harte welkom om buurtbewoners te ontmoeten.

De medewerkers van BAAK helpen onder andere bij het aanvragen van een toeslag of regeling. Ook helpen ze als u betalingsachterstanden heeft, uw administratie wilt ordenen of als uw persoonlijke situatie verandert (een nieuwe baan, scheiding, huwelijk, overlijden, inwonend kind dat 18 wordt, ziekte) en dat gevolgen heeft voor uw financiën.

Het BAAK spreekuur vindt twee keer per week plaats.

  • Donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. Bibliotheek IJmuiden, Dudokplein 16 IJmuiden
  • Vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, Bibliotheek Velserbroek, Maan Bastion 476 Velserbroek

Meer informatie over BAAK vindt u op: socius-md.nl/diensten/baak