Back To The 90’s Special op RTV Seaport Radio

Back To The 90’s Special op RTV Seaport Radio

De jaren 90 – weet u het nog? met z’n allen naar Titanic, elke week trouw op de bank voor Friends en muziek van de Spice Girls en Take That.  Zelfs degenen die pas in de jaren 2000 zijn geboren, wensten ooit dat ze terug waren in de jaren 90! Het popgenre werd in de jaren 90 ontzettend populair door zowel bands als soloartiesten, maar in de jaren 90 deed ook de eerste House muziek en de Eurodance zijn intrede.

Op maandag 20 juni 2022 van 19 tot 22 uur gaan RTV Seaport DJ’s Richard van Dorp, Jim van der Eng en Mark Metselaar terug naar het vorige decennium van de 20ste eeuw met de Back To The 90’s Special en kan je lekker “Old School” genieten van o.a. Nirvana, Tupac, Prince, No Doubt, Madonna, Celine Dion, Technotronic, 2 Brothers on the 4th Floor en Twenty 4 Seven.