Tweede fase werkzaamheden De Noostraat: Ernstige verkeershinder

Tweede fase werkzaamheden De Noostraat: Ernstige verkeershinder

Op dinsdag 7 juni 2022 start aannemer de Bie in opdracht van de gemeente Velsen met de tweede fase groot onderhoud aan de Noostraat in IJmuiden. Het gaat om de zuidzijde van de Noostraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met dinsdag 28 juni 2022 onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Tijdens deze tweede fase is parkeren op de De Noostraat niet mogelijk vanaf maandag 7 juni 06.30 uur t/m dinsdag 28 juni 17.00 uur. Er wordt verzocht om uw auto elders in de wijk te parkeren tot de werkzaamheden klaar zijn.

Tijdens de uitvoering van wordt het uitgaande verkeer komende vanaf het centrum omgeleid via Plein 1945, rechtsaf Zeeweg, einde Zeeweg hoek Heerenduinweg linksaf Zeeweg en linksaf rotonde Zeeweg via de Minister van Houtenlaan rechtsaf Stationsweg.

Ook de route van 74 wordt omgeleid. Haltes Velserduinweg, Marktplein, Scheldestraat, rotonde Stadspark en Plein 1945 komen te vervallen.