Ruim twintig fotografen geven visie in expositie ‘the B-side’

Tot en met 17 juli vindt in de Visserhallen te IJmuiden de expositie ‘the B-side’ plaats. 24 fotografen uit binnen- en buitenland geven hun interpretatie van het begrip ‘the backside’. Sommigen doen dit door bij voorbeeld letterlijk de doorgaans verborgen achterkant van een gebouw of huizenrij te tonen. Anderen namen het thema minder letterlijk en laten in hun foto’s de keerzijde van onze samenleving zien.

Het verrassendste aan de expositie is dat de deelnemende fotografen het onderwerp ‘the backside’ heel variërend verbeeld. Het resultaat is een boeiende expositie, die een bezoek aan de Visserhallen zeer de moeite waard maakt.

De expositie is te bezoeken tot en met 17 juli 2022. Geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: Visserhallen, Duinstraat 4, IJmuiden; visserhallen.nl