Sportpark Groeneveen debuteert in Eredivisie Padel

Sportpark Groeneveen debuteert in Eredivisie Padel
Groeneveen 1e team Padel (Ole Oosterom ontbreekt op de foto)

Waar Telstar mikt op 2026 voor terugkeer naar de Eredivisie, speelt Groeneveen daar deze zomer al in! In de Eredivisie Padel wel te verstaan! Een team van de Santpoortse Tennis & Padel vereniging komt in juni in actie in de Eredivisie. Het 1e team bestaat uit clubspelers Daan van Randtwijk, Ole Oosterom en Roderik Franken, aangevuld met de Duitse internationals Daniel Lingen en Christian Böhnke

De Santpoortse tennis- en padel vereniging heeft grote ambities in de jonge sport. Het sportpark heeft zeven padelbanen en een serieuze aanpak. Competitiedeelname op het hoogste niveau past bij hun ambitie. De vreugde was dan ook groot afgelopen week toen de Eredivisie deelname werd bevestigd

Bij de voorbereiding laat het team niets aan het toeval over. De Nederlandse spelers volgen al enige tijd een trainingsprogramma van Diego Mieres, de bondscoach van de Nederlandse Heren padel. De Duitse spelers zijn geen onbekenden bij Groeneveen. Zij waren te zien tijdens een clinic ter viering van het 75-jarig bestaan van de club in 2021.

De speeldata van de zomercompetitie Eredivisie zijn 4, 5, 11, 12 en 18 juni. De play-offs zijn op 26 juni. Op welke van deze data het Groeneveen team thuis speelt, is nog niet bekend. De club maakt dit binnenkort bekend via haar social media. Wedstrijden op Park Groeneveen zijn gratis toegankelijk.