Lezing over Macht en Leiderschap door Anneke van Dok

Lezing over Macht en Leiderschap door Anneke van Dok
©RTV Seaport/PR

Dinsdagmiddag was Anneke van Dok aan het woord in het live radioprogramma Home Alone over haar lezing die zij vanavond donderdag 7 april in de Dorpskerk Santpoort-Noord houdt met als titel macht en leiderschap. Een aansprekend onderwerp met in onze nabijheid het oorlogzuchtige Rusland dat Oekraïne in haar macht probeert te krijgen.

Van Dok vertelt over haar nieuwe roman Het Wajangspel. Deze nieuwe sleutelroman is een speurtocht naar de oorsprong van macht. Wie is de baas, de wajangpop of de Dalang (poppenspeler)? Hoe komt Jacob Poppe in het Catshuis terecht en belangrijker nog: hoe krijg je hem er weer uit.

Anneke van Dok heeft  was van 1990 – 1994 burgemeester van Velsen en daarna staatssecretaris van Economische zaken vervolgens burgemeester van Vlissingen, Nieuwe Niedorp en mede oprichtster van de gemeente Hollandse Kroon.

Aanvang 20.00 uur . Toegangsprijs: 10 Euro, incl. drankje na afloop.                                           Adres: Dorpskerk, Burg. Enschedélaan 65, Santpoort-Noord

In bijgaand geluidsfragment is het complete interview met Van Dok te beluisteren.