Kijk mee met het verkiezingsdebat van NH Nieuws

Kijk mee met het verkiezingsdebat van NH Nieuws

Wie straks naar de stembus gaat voor de Gemeenteraadsverkiezingen, heeft weer heel wat te kiezen. Om inwoners van Velsen wegwijs te maken in de verschillende standpunten van de partijen, organiseert NH Nieuws een verkiezingsdebat. 

Afgelopen periode heeft Kieskompas in opdracht van NH Nieuws gepeild welke onderwerpen de inwoners van Noord-Holland belangrijk vinden.

Welke kwesties zijn de afgelopen vier jaar onvoldoende opgepakt door de lokale politiek en welke onderwerpen moeten de komende vier jaar hoog op de politieke agenda komen? Vanavond gaan de politici van alle partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Velsen in gesprek over deze onderwerpen.

Bekijk de video via de livestream van NH Nieuws