Live radio interviews met de helden van Velsen, kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

Live radio interviews met de helden van Velsen, kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

Maandag 28 februari om 18.00 uur worden burgemeester Frank Dales en raadsgriffier Ruurd Palstra tijdens een live radio interview bevraagd over hun rol tijdens de gemeenteraadsverkiezingen die van 14 t/m 16 maart plaatsvinden.

Het is de start van een reeks live radio interviews met de helden van Velsen. Er heerst in de samenleving veel wantrouwen richting het openbaar bestuur en de politiek. Je kunt je daarom afvragen waarom mensen nog zo gek zijn om zich kandidaat te stellen voor een gemeenteraad. Eigenlijk kun je zeggen dat het helden zijn van de samenleving; onze Helden van Velsen.

Programmamakers Martijn Mewe en Netty Struijs gaan met de kandidaten live op de radio in gesprek over actuele onderwerpen en de persoon achter de politieke partij. De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van  verzoeknummers van de gasten. 

De uitzendingen zijn op 28 feb en 1, 2, 4, 7 en 8 maart tussen 18.00 uur en 19.00 uur op RTV Seaport radio of via de webcam te volgen op TV-zender RTV Seaport.