Velsense lijsttrekkers in debat tijdens Stemhulp debat

Velsense lijsttrekkers in debat tijdens Stemhulp debat

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022, is een Velsense stemhulp gelanceerd. Mijn Stem is een handige stemhulp die inwoners helpt erachter te komen welke partij het beste aansluit bij hun voorkeur. De tien lokale partijen hebben hun antwoord gegeven op 24 stellingen. Door gebruik te maken van de Stemhulp, kunt u in zien welke partij goed aansluit bij uw ideeën. De Stemhulp is te vinden op mijnstem.nl/velsen. Onderstaande video geeft een uitleg van de Stemhulp.

Stemhulp debat
Om meer op de stemhulp in te gaan, lieten we de lokale partijen met elkaar in debat gaan in een ´Stemhulp Debat´. Tijdens dit eerste lijsttrekkersdebat gaan de tien lijsttrekkers aan de hand van vijf stellingen van de Stemhulp Velsen (mijnstem.nl/velsen) met elkaar de strijd aan in vijf mini-debatten.

Het debat is hieronder te bekijken. Ook is het debat te zien op de televisiezender van RTV Seaport op de volgende tijden: Vrijdag t/m dinsdag tussen 09:00 – 10:00 uur ´s ochtends en vrijdag t/m dinsdag tussen 21:00 – 22:00 uur ´s avonds. RTV Seaport televisie is bij Ziggo te ontvangen op kanaal 37, op KPN kanaal 1490.

Het Stemhulp debat vormt de aftrap van de reeks verkiezingsuitzendingen op RTV Seaport. Tot en met 16 maart volg je de gemeenteraadsverkiezingen Velsen 2022 bij RTV Seaport!