Bomen redden tijdens een date bij Action Planet in Spaarnwoude

Bomen redden tijdens een date bij Action Planet in Spaarnwoude
© RTV Seaport / Jaap Bakker

Kom zondag 13 februari tussen tien en vier uur daten en bomen redden bij Action Planet in recreatiegebied Spaarnwoude. Meer Bomen Nu organiseert samen met ActionPlanet Spaarnwoude een oogstdag speciaal voor singles: samen met andere singles de handen uit de mouwen steken voor een beter klimaat en biodiversiteit.

De dag start gezamenlijk met een uitleg van een ecoloog van Meer Bomen Nu over de campagne en hoe jonge bomen geoogst worden zodat deze elders weer geplant kunnen worden. Het oogsten van de bomen doe je met zijn tweeën, de een wrikt het boompje los, de ander steekt deze uit. En of de vonk nou overspringt of niet, er groeit altijd iets moois uit.

ActionPlanet waardeert de hulp en zorgt voor een vega-soepje en een drankje en geeft de deelnemers de unieke kans om ook eens te boogschieten. Wie weet kom Cupido nog langs om raak te schieten!

Uiteraard gelden de coronaregels en wordt de QR code gescand. Om mee te doen aan de Valentijnsspecial moet een vrijwilligersprofiel aangemaakt worden  via https://meerbomen.nu/ik-doe-mee/ikwilhelpen/