Verhalen Provinciaal Ziekenhuis vanmiddag ter sprake bij Cultuurtafel RTV Seaport

Verhalen Provinciaal Ziekenhuis vanmiddag ter sprake bij Cultuurtafel RTV Seaport
Boek: Gekken in de Kerk

Donderdag 20 januari is schrijver en historicus Ben van der Sluis te gast bij radioprogramma ‘De Cultuurtafel’ op RTV Seaport. Hij is de schrijver van het boek ‘Gekken in de kerk’, waarin het verhaal wordt vertelt over de geschiedenis van het Provinciaal Ziekenhuis in Santpoort. Over de ongeschoolde oppassers die bij patiënten sliepen tot kleinschalige woongroepen, en van insnoeren in natte lakens tot gerichte medicatie en arbeidstherapie. Ben is een verteller die u meeneemt in het roerige alledaagse leven van medewerkers en patiënten. Luister aanstaande donderdag mee tussen 14u en 16u op RTV Seaport!

De Cultuurtafel wordt gepresenteerd door Cees Min en is een radioprogramma op RTV Seaport. Het programma is op elke donderdagmiddag tussen 14 uur en 16 uur te volgen via radiozender 107,8 FM.