Luister zaterdag mee met de kerstspecial op RTV Seaport

Luister zaterdag mee met de kerstspecial op RTV Seaport

Op zaterdag 18 december staat de middag in het teken van kerst in de radiostudio van RTV Seaport! Vanuit de radiostudio wordt een live-kerstspecial gepresenteerd van 12:00 tot 17:00 uur. Verschillende Seaport-presentatoren werken samen om een spetterend programma in elkaar te zetten. Je hoort onder andere de RTV Seaport Kerst Top 50, muzikale optredens van lokale muzikanten Thijs Huijbens, Ivy Sharrard en Louis ’t Hart, verschillende interviews, kerstwensen en een prijsvraag.

Gezien de huidige Corona-maatregelen is bezoeken van de RTV Seaport studio niet mogelijk. Luisteraars worden wel van harte uitgenodigd om in de uitzending telefonisch een kerstwens te doen of te laten weten wat hun favoriete kerstnummer is. Je kunt zelf ook contact opnemen met de studio via 0255 – 201743.

De kerstspecial is te beluisteren via: rtvseaport.nl/live-radio, radio 107,8 FM. Je kunt ook de live webcam bekijken via de RTV Seaport televisiezender Ziggo kanaal 37, KPN 1490, of rtvseaport.nl/live-tv

In onderstaand geluidsfragment vertelt Mark Metselaar over de kerstspecial die hij samen met zijn de rest van het Seaport team organiseert.