Brigitte Kaandorp en Jenny Arean in Stadsschouwburg Velsen

Brigitte Kaandorp en Jenny Arean in Stadsschouwburg Velsen

Vanavond staat Brigitte Kaandorp met Jenny Arean op het podium van de Stadsschouwburg Velsen. Het duo koos voor een liedjesvoorstelling onder de naam ‘Gedeelde Smart’. Gistermiddag sprak Kaandorp in het radioprogramma ‘De Cultuurtafel’ met presentator Cees Min over de voorstelling en samenwerking met Jenny Arean.

Cabaretdiva Brigitte Kaandorp werkt voor haar nieuwe tournee samen met Jenny Arean. In de woorden van Brigitte ‘de Keizerin van het Vaderlandse Chanson en ‘de Edith Piaf van de Lage Landen’. Brigitte en Jenny kennen elkaar al heel lang en houden allebei van het verhalende kleinkunstlied, waar zij ook nog eens heel wat steekhoudends over te zeggen hebben. Beide dames hadden enorme zin in een liedjesvoorstelling met een fijn begeleidingsorkest. Daarbij kwamen zij er ook nog eens achter dat zij samen precies honderd jaar op de planken staan, Jenny zestig en Brigitte veertig. Het wordt dus hoe dan ook een feestje!

Luister het fragment hier terug