Brigitte Kaandorp vanmiddag live op radio Seaport

Brigitte Kaandorp vanmiddag live op radio Seaport

Vanmiddag zal Brigitte Kaandorp live inbellen met de RTV Seaport radiostudio om haar nieuwste voorstelling toe te lichten. Morgenavond, vrijdag 26 november, staat zij namelijk met Jenny Arean op het podium van de Stadsschouwburg Velsen. Het duo koos voor een liedjesvoorstelling onder de naam ‘Gedeelde Smart’. Vanmiddag zal ze ergens tussen 14:00 en 16:00 in het radioprogramma ‘De Cultuurtafel’ spreken met presentator Cees Min over de voorstelling en haar binding met omgeving Velsen.

Cabaretdiva Brigitte Kaandorp werkt voor haar nieuwe tournee samen met Jenny Arean. In de woorden van Brigitte ‘de Keizerin van het Vaderlandse Chanson en ‘de Edith Piaf van de Lage Landen’. Brigitte en Jenny kennen elkaar al heel lang en houden allebei van het verhalende kleinkunstlied, waar zij ook nog eens heel wat steekhoudends over te zeggen hebben. Beide dames hadden enorme zin in een liedjesvoorstelling met een fijn begeleidingsorkest. Daarbij kwamen zij er ook nog eens achter dat zij samen precies honderd jaar op de planken staan, Jenny zestig en Brigitte veertig. Het wordt dus hoe dan ook een feestje!

De Cultuurtafel is van 14:00 tot 16:00 te luisteren via RTV Seaport radio. Luister live mee via de ether op 107,8 FM, Ziggo kanaal 912 of KPN kanaal 1190. Ook kun je online meeluisteren via rtvseaport.nl/live-radio/.