Alles over vrijwilligerswerk op één website

Alles over vrijwilligerswerk op één website
Foto: Stichting Welzijn Velsen

Deze week is de nieuwe website www.vrijwilligvelsen.nl  online gegaan. Hier is alles te vinden over vrijwilligerswerk in Velsen zoals verlenen van vrijwilligerswerk, burenhulp, scholing voor vrijwilligers of informatie en advies over vrijwillige inzet.

Stichting Welzijn Velsen verzorgt al jaren een vacaturebank, de burenhulpdienst BUUV, de Vrijwilligersacademie IJmond. Ook geven ze advies, informatie en hulp bij bemiddeling tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties. Vanaf 17 november 2021 doet de Stichting dat onder een nieuwe naam: Vrijwillig Velsen.

In bijgaand geluidsfragment vertelt Marjolijn Houwing, welzijnswerker bij de Stichting Welzijn Velsen, waarom en hoe de website tot stand is gekomen.