‘Jim Is Uit’ woensdagavond op NH Radio

‘Jim Is Uit’ woensdagavond op NH Radio

NH Radio staat van 8 tot en met 11 november in het teken van LOKAAL KABAAL. Programmamakers van lokale partners krijgen de kans zich in heel Noord-Holland te laten horen. Het lokale geluid zal te horen zijn tussen 19.00 en 21.00 uur op NH Radio. Jim van der Eng, vaste radiomaker bij RTV Seaport, de lokale omroep in Velsen, vult op woensdagavond 10 november vanaf 20.00 uur een uur in.
 
LOKAAL KABAAL zal op maandagavond 8 november vanaf 19.00 uur worden afgetrapt door Sander Huisman en Gavin Mooij van WEEFF (West-Friesland). Op dinsdag 9 november zal het presentatietrio Sibel Onemli, Tim de Wit en Monique Elsing van Radio Beverwijk van zich laten horen. De woensdagavond is voor Renee Thepass van Radio Beverwijk en Jim van der Eng van RTV Seaport. Linuccia Burghoorn van RTV Purmerend en Dolly ten Pierik van Zandvoort Inside nemen de finale voor hun rekening. 

Jos Heeremans, eindredacteur NH Radio, vertelt: “Na een succesvolle kennismakingsavond in september, waarop we hebben gestoeid met alles wat met radio te maken heeft, was het voor ons glashelder dat we daar een vervolg aan gingen geven. Dit initiatief verbindt ons als Noord-Hollandse radiomakers en biedt lokale radiotalenten de mogelijkheid om zich te laten horen op een breder platform. Een win-win situatie voor alle makers én de luisteraars.”

In het uurtje houdt Jim zijn format van het vaste jongerenprogramma ‘Jim Is Uit’ aan. Te gast in de NH studio zijn Lars Steeneken, jongerenwerker in Velsen, en drie jongeren. Tijdens het programma gaat Jim met Lars en de jongeren in gesprek over wat hen bezig houdt en worden hun favoriete nummers gedraaid. Misschien is er nog ruimte voor een goede smoes of huiswerktip, sowieso goede muziek! Jim van der Eng is doordeweeks op RTV Seaport te luisteren tussen 16.00 uur en 18.00 uur.  

LOKAAL KABAAL is van maandag 8 november tot en met 11 november tussen 19.00 en 21.00 uur op NH Radio te horen. Online kan het gevolgd worden via: nhradio.nl/live. Alle lokale bijdragen zijn ook later te beluisteren op nhnieuws.nl/media.

%d bloggers liken dit: