Week van de Industriecultuur gestart

Week van de Industriecultuur gestart

Dit weekend start de Week van de Industriecultuur 2021! Tot en met 24 oktober is er een unieke mix van muziek, dans, theater, hedendaagse maakindustrie en creatieve bedrijvigheid beleven. Tijdens de herfstvakantie vinden er uiteenlopende voorstellingen en rondleidingen plaats.

Vanwege de nasleep van corona is er dit jaar een compacter programma, maar toch zijn er weer diverse bedrijven die hun deuren voor het geïnteresseerde publiek openzetten. De verhalen van de industrie komen tot leven met behulp van rondleidingen, theater en workshops in het Noordzeekanaalgebied. In het programma is er in de herfstvakantie van 15 tot en met 24 oktober voor jong en oud van alles te doen in IJmuiden, Beverwijk en de Zaanstreek! Kijk voor het programma en aanmelden op industriecultuur.nl