Seminar Jan Lammers te zien op RTV Seaport

Seminar Jan Lammers te zien op RTV Seaport

Sportief directeur Jan Lammers van de Dutch Grand Prix was afgelopen dinsdag 31 augustus te gast in het Buko Telstar stadion om een groep ondernemers bij te praten over de modernste vormen van onderhoud die momenteel in de Formule 1 wordt toegepast. Jan Lammers was in de IJmond op uitnodiging van Techport, OV IJmond, Citymarketing Velsen en Gemeente Velsen. Herhalingen van het seminar zijn vanaf donderdag het hele weekend te zien op RTV Seaport televisie.

Op de buitentribune van het Buko Telstar studio konden 100 ondernemers de presentatie live meemaken, terwijl de uitzending ook door ondernemers uit het hele land kon worden gevolgd via YouTube. In het seminar belicht Lammers de innovaties in de autosport en wat smart maintenance daarin kan betekenen. Gezien Lammers’ rol als sportief directeur van de Dutch Grand Prix stond het seminar ook in het teken van de aankomende Formule 1 in Zandvoort.

In een samenwerking met de organiserende partijen zendt RTV Seaport de komende dagen de bijeenkomst uit op de televisiezender. Deze is te vinden op Ziggo kanaal 37 en KPN 1490 of rtvseaport.nl/live-tv. De reeks uitzendingen start vanaf donderdag 10.00 uur en wordt vervolgens om de 3 uur herhaald tot en met zondag. Zo is het seminar te zien om 10.00 uur, 13.00 uur, 16.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur.