Petanque dorpsfeest Santpoort dit jaar bij Boulodrome PUK

Petanque dorpsfeest Santpoort dit jaar bij Boulodrome PUK

De derde dag van het ‘light variant’ van het Santpoortse Dorpsfeest stond geheel in het teken van petanque. Normaliter vond de petanque middag plaats in het centrum van Santpoort, op het landje van Scholz. Wegens corona wijkten de gezamenlijke organisatoren Petanque Union IJmond en Kennemerland uit naar het veilige Boulodrome van de Petanque Union Kennemerland. Dat alles resulteerde in een gezellige middag met mooi weer.

Het ging om een zogenoemd “Doubletten Melée”-toernooi, toegankelijk voor iedereen die van het gezellige Franse petanque houdt, ongeacht het niveau. Deelnemers vanaf 8 jaar konden meedoen.

Ondanks de beperkingen en coronamaatregelen wil het bestuur van het dorpsfeest Santpoort de eerste week van augustus niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wegens de maatregelen is er bij de meeste evenementen geen publiek welkom. Om toch mee te kunnen genieten, maakt RTV Seaport in samenwerking met videogroep de Dwarsligger elke dag een sfeerimpressie van de activiteiten en zullen de kortebaan, en archiefbeelden van vorige jaren te zien zijn op de televisiezender.

De televisiezender van RTV Seaport is te zien op Ziggo kanaal 37, of KPN 1490. Of via rtvseaport.nl/live-tv/. Bekijk het overzicht van de activiteiten hier.

UITSLAGEN
Dagkampioen en 1e prijs heren: Raymond Tonen 3 gewonnen, saldo +33
 2e plaats Rob Schelvis 3 gewonnen, saldo +32, 
3e plaats Ricardo Cardol 3 gewonnen, saldo +28

DAMES 
1e plaats Louise Vermeulen 2 gewonnen, saldo +13, 
2e plaats Inge van Heulen, 2 gewonnen, saldo +6, 
3e plaats Inge Poelgeest 2gewonnen, saldo +5

JEUGD 
1e plaats Stella Filmer 2gewonnen, saldo +13, 
2e plaats Merel Visser, 2gewonnen, saldo +1, 
3e plaats Joan Filmer 2gewonnen, saldo -6