Verhalen van Godfried Bomans in de Ruïne Brederode

Verhalen van Godfried Bomans in de Ruïne Brederode
©aangeleverd

Dit weekend staat de Ruïne van Brederode weer in het teken van verhalen voor jong en oud. Verhalenvertellers lezen alle dagen sprookjes en andere verhalen van Godfried Bomans voor. Vrijdagavond 20.00 uur worden verhalen omlijst met muziek voor volwassenen verteld. Zaterdag- en zondagmiddag vanaf 13.30 uur worden verhalen voor alle leeftijden voorgelezen.

De gemeente Bloemendaal heeft 2021 uitgeroepen tot het Bomansjaar vanwege het feit dat Bomans daar 50 jaar geleden is overleden en jarenlang inwoner van deze gemeente is geweest. Verder heeft de gemeente Bloemendaal een financiële bijdrage geleverd om het verhalenweekend mogelijk te maken.

Reserveren en informatie via de website van de Ruïne van Brederode.