Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Naailerares Janny van Kaam

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Naailerares Janny van Kaam

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de Zesde aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de zesde aflevering zet het trio een ware naai legende in het zonnetje. Janny van Kaam uit IJmuiden geeft al ruim 41 jaar naai- en kniplessen. De naaiheldin wordt het hemd van het lijf gevraagd, en getest met een kennisquiz en een stoffenquiz. Als klap op de vuurpijl wordt de Gouden Schaar 2021 uitgereikt!

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.