Nieuw op Seaport TV: Live uitzicht haven IJmuiden

Nieuw op Seaport TV: Live uitzicht haven IJmuiden
© Heel Holland Kijkt

Sinds deze week is er een nieuw onderdeel aanwezig op de TV zender van RTV Seaport. Seaport brengt live uitzichten vanuit de haven van IJmuiden naar de woonkamer. De livebeelden worden uitgezonden via enkele webcams die gestationeerd zijn in de haven. Zo wordt er uitzicht geboden op het water en op de passerende boten.

De beelden zijn op de televisie deel van de carrousel. De zender schakelt daardoor regelmatig naar het uitzicht van de webcams. Eén van de webcams is zelfs op afstand bestuurbaar. Zo kun je als kijker kiezen waar de webcam op gericht staat. Dat kan via de website https://www.webcam-havenijmuiden.nl/. Ook kun je daar de beelden dag en nacht vinden.

De webcams zijn onderdeel van Heel Holland Kijkt. Via deze website zijn webcams beschikbaar die live uitzichten vanuit heel Nederland mogelijk maken. De website heeft ruim 140 webcams staan op verschillende locaties. Ook zijn er live uitzichten vanaf varende binnenschepen te bekijken.