DOLF JANSEN’S OUDEJAARS 2020 IN STADSSCHOUWBURG

DOLF JANSEN’S OUDEJAARS 2020 IN STADSSCHOUWBURG
©Alek

Wat voor lockdown dan ook, Dolf Jansen laat zijn traditionele oudejaarsprogramma niet verloren gaan. Met horten en stoten legt de hogesnelheidscabaretier dit najaar (voor de 31ste keer!) zijn tournee langs de Nederlandse theaters af. Hij was al op temperatuur toen hij vanaf 5 november twee weken niet in de theaters terecht kon. Op vrijdag 20 november a.s. pakt Dolf de draad weer op. In de Stadsschouwburg Velsen speelt hij twee keer op één avond voor maximaal dertig bezoekers zijn ‘Oudejaars 2020’.

Dolf blikt terug op 2020. Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus én het verdwijnen van het dagelijkse ‘Aan Tafel!’ in DWDD. In 80 minuten maakt  Dolf Jansen zijn reputatie van snelle denker, rappe prater, filosoof, dichter en betrokken en bevlogen theatermaker waar. Met een storm van grappen, flarden poëzie en improvisaties brengt hij 2020 in beeld. Volgens Dolf en het RIVM (aldus de cabaretier) de grappigste voorstelling van het jaar.

Tickets en meer informatie via www.stadsschouwburgvelsen.nl