Terugluisteren home Alone 10 november

Terugluisteren home Alone 10 november
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 10 november was het live-radioprogramma Home Alone,  gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs te horen. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen. 

Als gast was aanwezig Jan Klinkenberg, voormalig radiomaker bij de landelijke omroepen en werkte mee aan drive-in shows. Verder was Jan betrokken bij de lokale omroep de ROS, voorloper van RTV Seaport en was hij jarenlang speaker bij de wedstrijden van Telstar een taak die hij tegenwoordig regelmatig weer oppakt.

Gedurende Home Alone volgde een levendig gesprek over de ervaringen van Jan als radiomaker en zijn eventuele toekomstige rol bij RTV Seaport.

Tijdens het eerste uur  kwam Dennis Bliek, adviseur Marketing en Communicatie van Telstar, aan het woord. Dennis vertelde over de actie die verbonden is aan de wedstrijd Telstar tegen Go Ahead  Eagles die vanavond wordt gespeeld. Fans kunnen de wedstrijd in verband met Corona  niet bezoeken maar ruim 22.000 mensen hebben voor een bedrag van € 1.63 een virtueel kaartje gekocht  om de wedstrijd niet te zien!  De totale opbrengst gaat naar de actie Support Casper die wetenschappelijk onderzoek doet naar de behandeling van Alvleesklierkanker.

Het tweede uur stond in het teken van blueslegende Oscar Benton die maandag ten gevolge van een  hartstilstand overleed. Bij RTV Seaport had de zanger jaren een eigen radioprogramma en was hij samen met zijn gitarist/producer Johnny Laporte een graag geziene gast bij live radioprogramma’s zoals spiritualiteit van Mark Metselaar. Mark die Oscar goed kende vertelde tijdens de uitzending over de optredens van Oscar op grote festivals zoals Haarlem Jazz.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is terug te luisteren via bijgaande link