Werkbezoek Commissaris van de Koning live te volgen

Werkbezoek Commissaris van de Koning live te volgen
©provincie Noord-Holland

Woensdag 16 september 2020 brengt Commissaris van de Koning de heer A. Th. H. van Dijk een bezoek aan de gemeente Velsen. Vanwege de Corona maatregelen is gekozen voor een besloten bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis en niet voor een bezoek aan organisaties of instellingen op locatie.

In de raadzaal gaat de heer van Dijk om 14.15 uur in gesprek met vertegenwoordigers van de Stadsschouwburg Velsen, Stichting Welzijn Velsen, Koninklijke Horeca Nederland, Politie, AYOP (Amsterdam IJmuiden Offshore Ports), Telstar en Ondernemersvereniging IJmond. Vervolgens spreekt de Commissaris vanaf 15.45 uur met de leden van de Velsense gemeenteraad.

De bijeenkomsten zijn in verband met de Corona maatregelen niet toegankelijk voor publiek. Wel zijn beide bijeenkomsten live te volgen op de televisie via kanaal 37 (Ziggo) van de lokale omroep RTV Seaport , via de livestream op de website https://www.rtvseaport.nl/live-tv/  en de facebookpagina van de gemeente Velsen