Alkyona Duo: van baroksonate tot tango

Alkyona Duo: van baroksonate tot tango
© RTV Seaport / PR

Vrijdag 11 september om 20.00 uur verzorgen de uit Londen afkomstige violiste Emma Purslow en de celliste Jobine Siekman een verrassend concert in ‘t Mosterdzaadje.

De twee topmusici maken deel uit van het succesvolle Alkyona Quartet. Oorspronkelijk zouden zij  als kwartet naar Nederland komen voor een concertreis. De omstandigheden wijzigden en daarom besloten Emma en Jobine als duo dit prachtige alternatief te bieden. Het  Alkyona Duo is te beluisteren in muziek van Telemann, Ridout (‘Ferdinand the Bull’ voor viool en verteller), drie tango’s van Piazzolla, de verstilde muziek van de Estlandse componist Vasks en een duo van Kodaly.

Voor dit concert moet vooraf gereserveerd worden.penningmeester@mosterdzaadje.nl