Concertdag in de Ruïne van Brederode

Concertdag in de Ruïne van Brederode
© RTV Seaport / PR

Zondag 6 september is bij goed weer alsnog een hele concertdag in de Ruïne van Brederode met in achtneming van de Corona-regels. Er zijn die dag drie concerten van een uur met geheel verschillende muziekstijlen te beleven.

De dag is in drie apart te reserveren blokken van twee uur verdeeld. Blok 1 van 11.00 tot 13.00 uur door The Civilized met Americana. Blok 2 van 13.00 tot 15.00 uur door Dockside met Ierse muziek. Blok 3 van 15.00 tot 17.00 uur door Eysker en Ruis met een combinatie van folk, rock, klassiek en humor.

Behalve voor blok drie (reeds uitverkocht) is te reserveren via de website www.ruinevanbrederode.nl.
De concerten zijn buiten, dus weersafhankelijk. Bij niet doorgaan krijgt iedereen tijdig bericht.