Street Art in het havengebied krijgt vorm

Street Art in het havengebied krijgt vorm
© RTV Seaport / Reinder Weidijk

Kunstenaars duo Jelmer en Koen van Bier en Brood, zijn bezig met het aanbrengen van een spraakmakende muurschildering in het havengebied van IJmuiden. De muurschildering komt op twee muren, van Wageningen Marine Research  en aannemersbedrijf de Branding.

Wethouder Jeroen Verwoort maakte op locatie kennis met de kunstenaars. Hij bekeek het afgeronde kunstwerk op de muur van de Branding en het kunstwerk in wording bij Wageningen Marine Research met het motto “Slecht weer bestaat niet alleen slechte kleding”.

 Het realiseren van Street art  is een onderdeel van het project  ”de Rauwe Loper” van de gemeente Velsen. Met de uitrollen van de rauwe loper laat de gemeente bezoekers en inwoners het rauwe karakter van IJmuiden ervaren.