Jouw naam op het heilige shirt? Het kan!

Jouw naam op het heilige shirt? Het kan!
© RTV Seaport / PR

Zondag 30 augustus speelt Telstar weer haar eerste thuiswedstrijd. In het Telstar stadion is FC Volendam de tegenstander.

Telstar heeft nog geen hoofdsponsor. Daarom wil Telstar voor deze wedstrijd het shirt en enkele VIP-plaatsen die de hoofdsponsor normaal gesproken krijgt ter beschikking stellen aan iemand die dit goed kan gebruiken. Er zijn er veel mensen die een zetje in de rug, de spreekwoordelijke arm om de schouder of een schouderklop goed kunnen gebruiken.

Ben of ken jij die persoon? Stuur dan jouw motivatie vóór zondag 23 augustus 18 uur naar info@sctelstar.nl. Vertel om wie het gaat, waarom hij/zij deze heilige plek op de borst van het shirt verdient en natuurlijk de link met de Witte Leeuwen. Uit alle inzendingen zal worden bepaald wie op het shirt zal prijken en wie zich voor een dag hoofdsponsor mag noemen.