Penningmeester Sinterklaas Comité weggestuurd

Penningmeester Sinterklaas Comité weggestuurd

De penningmeester van het Sint Nicolaas Comité IJmuiden heeft het vertrouwen van het bestuur geschonden. Hij is per direct van alle taken ontheven en weggestuurd.

Tussen de kascontroles 2019 en 2020 zijn er structureel grote bedragen contant geld opgenomen van de bankrekening. De overige bestuursleden zijn geschrokken. Het comité bestaat uit vrijwilligers en vaak gaat het vele werk dat zij doen in goed vertrouwen.

Inmiddels zijn alle sponsoren en vrijwilligers ingelicht en zal de Stichting Sint Nicolaas Comité er alles aan doen om het geld terug te krijgen.

Het is op dit moment nog onduidelijk of en hoe er een intocht komt. Mede door de situatie rondom COVID-19, maar ook door de financiële positie waarbij er onvoldoende geld is om een intocht te kunnen organiseren.