Laatste zomerconcert in ’t Mosterdzaadje

Laatste zomerconcert in ’t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Zondag 30 augustusom 15.00 uur zal het Duo Groen/Kuppen in ‘t Mosterdzaadje optreden tijdens het laatste extra zomerconcert. Zij  voeren werken uit van Mozart, Respighi, Webern en Strauss.

Violiste Coraline Groen is winnares van de Oskar Back Prijs en publieksprijs van het Nederlands Vioolconcours 2020. Zij wordt beschouwd als een van de topviolisten van haar generatie.Samen met de eveneens talentvolle en overvloedig in de prijzen gevallen pianist Rik Kuppenvormt zij het Duo Groen/Kuppen. Dit duo staat bekend om hun spel met kleuren en contrasten. Samen zoeken ze in de muziek naar eenheid en vrijheid, vurige energie en intimiteit.

Reserveren via penningmeester@mosterdzaadje.nl met vermelding of je alleen of samen komt.