Soli summerschool en start nieuw seizoen

Soli summerschool en start nieuw seizoen
© RTV Seaport / PR

Tijdens de vakantie heeft Soli de summerschool in het leven geroepen. Veel muzikanten hadden de repetities gemist door de Coronatijd. Leden van diverse orkesten en zelfs oud-leden hebben samen een achttal avonden Corona-proof gerepeteerd.

Vanaf volgende week gaan de reguliere repetities van start en kunnen ook nieuwe muzikanten zich  aanmelden.

Bij Soli lid worden betekent: Interne opleiding, een instrument in bruikleen, in-huis muzieklessen door professionele docenten, wekelijkse repetitie in één van de (opleidings)orkesten. Uiteraard alles met de door Corona geadviseerde maatregelen.

Als je geïnteresseerd bent in muzieklessen, neem dan contact op met Rian Schelvis (opleidingen@soli.nl) voor meer informatie.