Wie maakt het Virtueel Festival mogelijk

Het Velsen Virtueel Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Velsen (IJmuiden Rauw aan Zee), Provincie Noord-Holland, Rabobank, Zeehaven IJmuiden, Forteiland IJmuiden, No Nonsense Producties, Stichting PreSail Havenfestival IJmuiden en Stichting Citymarketing Velsen.IJmuiden

‘Dat de evenementen deze zomer niet door kunnen gaan is natuurlijk jammer, maar ik vind het geweldig dat de mooiste plekjes in Velsen gebruikt worden voor een virtueel festival’, zegt citymarketeer Friso Huizinga. ‘Optredens bij de Ruïne van Brederode, in een lege schouwburg, in de Velsen Valley en op het Forteiland. Hoe bijzonder is dat? Als er dan ook nog festivalbeelden en promotiefilmpjes voorbij komen, dan is het feest compleet en sluit het heel goed aan bij de doelstellingen van citymarketing. Dit is uitgegroeid tot iets heel moois!’