.IJmuiden Moet je zien – Natuur en recreatie

.IJmuiden Moet je zien – Natuur en recreatie
Foto: RTV SEaport/PR

De tweede aflevering van .IJmuiden moet je zien gaat over natuur en recreatie.

Te gast zijn wethouder Bram Diepstraten (strand, recreatie), vrijwillig boswachter Heike Rieger van Natuurmonumenten en Ineke van der Geest van Spaarnwoude Geeft Energie. Ook wordt ondernemer en kitesurfer Joris van Esssen van Makai Beach gevolgd tijdens een dag op het strand en gaat de mascotte Kaatje Kabeljauw op avontuur in Spaarnwoude.

Velsen en RTV Seaport maken deze zomer vier televisieprogramma’s waarin de parels van Velsen centraal staan. Hier is voor gekozen omdat er dit jaar vanwege corona geen grote publieksevenementen plaatsvinden die ingezet kunnen worden voor de stadspromotie. Op deze manier wordt toch een groot publiek bereikt.