Renovatie Van den Vondellaan van start

Renovatie Van den Vondellaan van start

Van maandag 22 juni tot en met 28 augustus 2020 zijn er werkzaamheden aan de Van den Vondellaan in Driehuis.  De rijbanen en fietspaden worden vanaf de rotonde bij de Waterloolaan/Driehuizerkerkweg tot aan het spoorviaduct opnieuw geasfalteerd. Ook wordt één van de rotondes opnieuw aangelegd.

Het project wordt in twee fases uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt de Van den Vondellaan ter plaatse van de fase waar de werkzaamheden plaatsvinden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Het doorgaande autoverkeer vanuit IJmuiden / Velsen-Zuid naar Santpoort / Velserbroek en andersom wordt omgeleid via de Parkweg, Rijksweg en N208. Er staan borden die de omleidingsroutes aangeven. Voetgangers, fietsers en/of bromfietsers worden ook omgeleid dit staat ook aangegeven met borden.

In voorgaande zomervakanties zijn er ook werkzaamheden op deze route uitgevoerd. Helaas is het niet mogelijk om de hele route in één keer te vernieuwen. Dan zouden delen van de gemeente niet goed bereikbaar zijn. Daarnaast zou het dan teveel werk zijn om alles in de zomervakantie te doen (een tijd waarin mensen minder gebruikmaken van de weg).

Lees meer over de werkzaamheden en hoe je om kunt rijden 👉 https://www.velsen.nl/vanaf-22-juni-verkeershinder-van-den-…

Tekst: Gemeente Velsen

%d bloggers liken dit: