Digitale collecte door Rode Kruis

Digitale collecte door Rode Kruis
Foto: RTV Seaport/PR

Het Rode Kruis IJmond doet dit jaar mee aan de landelijke collecteweek van het Rode Kruis. De collecteweek is van zondag 21 tot en met zaterdag 27 juni. Vanwege de corona-crisis is er gekozen voor een digitale collecte.

Met de opbrengst van de digitale collecte verwacht Rode Kruis IJmond extra bikes (fietsen) met AED apparaten aan te kunnen schaffen waarmee de hulpverleners snel ter plekke kunnen komen. Ook het geven van gratis EHBO les op scholen staat op de wensenlijst, evenals een nieuwe EHBO tent en een navigatiesysteem voor de Rode Kruis bus.

Rode Kruis IJmond is een noodhulpverleningsorganisatie  met goed opgeleide hulpverleners. Zij verzorgt de hulpverlening in Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest en zijn onder andere aanwezig op (sport)evenementen en festivals.

Vanaf 21 juni kunt u via deze link een donatie doen. Iedere euro telt! rodekruis.digicollect.nl/rode-kruis-afdeling-ijmond