Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 16 juni

Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 16 juni
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 16 juni was het radioprogramma Home Alone te horen deze keer gepresenteerd door Jim van der Eng  en Netty Struijs. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen voor onder andere mensen die in verband met Corona aan huis gebonden zijn.

Tijdens het eerste uur kwam Hans Akkerman van buurtcentrum de Dwarsligger aan het woord. Nog ruim een half jaar te gaan als administrateur/beheerder van de Dwarsligger en dan lonkt ook voor hem het welverdiende pensioen. Hans keek terug op zijn dienstverband van meer dan 20 jaar.

Vervolgens werd Daniella van Delft van de Stichting Welzijn Velsen gebeld die verslag deed hoe om te gaan met maximaal 30 personen in een ruimte, beheerd door de SWV.

Het tweede uur werd uitgebreid gebeld met Yvonne Lubbers van camping de Duindoorn in IJmuiden die positief was over de reserveringen voor de komende zomer.

Gerardo Eijbersberg van de VVV vertelde over de verruimde openstelling van de horeca en de musea in Kennemerland.  

Als laatste kwam Paula Reiding-Blom aan het woord over de drie concerten op veilige afstand in  ’t Mosterdzaadje, het kleinste culturele podium van Nederland..

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur.

%d bloggers liken dit: